zondag 25 oktober 2009

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO bij Jeff Speakman in Duitsland!


Afgelopen zaterdag (24 oktober 2009) vertrokken we met z'n zessen naar het plaatsje Leopoldshohe in Duitsland om aldaar een seminar te volgen van onze leraar Jeff Speakman. Het seminar was een initiatief van Carmelo Bulone, de man die een Jeff Speakman school in Balve, Duitsland runt. Het Seminar was natuurlijk te gek 'as always!' We gaan hier nu niet te diep in op de inhoud van het seminar maar laten in plaats daarvan de beelden voor zich spreken. Hieronder twee video's met impressies van deze geweldige dag! De eerste video is van onszelf, de tweede werd gemaakt door een van de Duitse deelnemers aan het seminar en we zijn zo vrij geweest om deze hierbij toe te voegen!


We zeggen het nog maar een keertje, Jeff Speakman zal een weekend lang diverse seminars verzorgen in onze school te Utrecht! Verspreid over twee dagen is er meer dan 8 uur trainings mogelijkheid onder leiding van deze gigant! Tijdens de seminar hebben we een aantal bijzondere gasten. Carmelo Bulone (Kenpo 5.0 Duitsland), Matt Snell (Flaming Fist Kenpo UK), Paul Leworthy (Kenpo 5.0 UK) en niemand minder dan Jaki Mc Vicar (first generation Kenpo student onder Ed Parker) zullen hun opwachting maken tijdens bijde dagen!
De zaterdag bied nog ruim voldoende plek voor iedereen die erbij wil zijn maar de zondag is maar beperkt! Slechts 30 gelukkigen kunnen er op deze dag bij zijn dus wees met inschrijven zeer snel!

Op zaterdagavond 12 december houden we ook het KENPO 5.0 'Family' Diner. Lijkt het je leuk om samen te eten met een aantal zeer prominente Kenpo figuren uit Europa? Meld je dan alvast aan...hoe we dat diner gaan invullen is nog niet helemaal zeker maar dat het bijzonder wordt staat vast! Zorg dus dat je dit niet mist!

Tot op de mat!

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO








Geen opmerkingen: