dinsdag 20 oktober 2009

JEFF SPEAKMAN SEMINAR GAAT HARD!!!!




Hallo allemaal,

De voorbereidingen voor het Jeff Speakman in december lopen voorspoedig!
Dit jaar is er gekozen voor twee dagen! Twee dagen trainen met een van de meest vooraanstaande Kenpo-ka's ter Wereld. Dat is een event dat je echt niet wilt missen. En een event wordt het!

Jeff Speakman was één van de laatste vier die gedurende een tijdspanne van vier jaar met Ed Parker (de grond legger van het Kenpo Karate) thuis privé trainde. Dit levert natuurlijk de nodige gespreksstof op en op deze dagen is er voldoende gelegenheid om mr. Speakman hier naar te vragen. Behalve Ed Parker's protegé is Jeff Speakman ook nog eens een film acteur met een lijstje van meer dan een dozijn titels op zijn naam. De bekendste films zijn natuurlijk The Perfect Weapon, Street Knight, Deadly Takeover, Running Red en The Expert! Maar Jeff Speakman is vooral begiftig met een groot lesgevers talent en zijn seminars garanderen een uitgebalanceerde combinatie van technisch Kenpo en theoretische ondergronden waarbij zowel het staande gevecht als het grondgevecht uitgebreid aan bod komen.

De seminars dit jaar vinden plaats op Zaterdag 12 december en zondag 13 december.
Het seminar op 12 december vindt plaats in de grote zaal van de Judo Bond Nederland te Nieuwegein (blokhoeve 5). Deze zaal biedt ruim capaciteit en er zijn daarvoor nog voldoende plaatsen beschikbaar!

De zondag zal echter plaatsvinden in onze eigen dojo en die biedt maar capaciteit aan een beperkt aantal deelnemers. Het gaat momenteel heel erg hard met de aanmeldingen en bij 30 deelnemers moeten wij echt stoppen met registreren. Let dus op! Wil jij op zondag mee doen of een compleet package? Dan moet je zeer snel aanmelden want vol = ook echt vol!!!! Er kan voor de zondag alleen maar vooraf aangemeld worden, op de dag zelf kun je niet meer registreren!

Wij kijken uit naar een spectaculair trainingsweekend en heten jullie daarbij van harte welkom!

Tot 12 en 13 december!

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO

Geen opmerkingen: