woensdag 4 augustus 2010

Internationaal Kenpo 5.0 Seminar met Richard Baarspul


Op zaterdag 31 juli 2010 werd in Oostkamp een internationaal seminarie georganiseerd door Black Bird Kenpo Oostkamp. Het betrof een seminarie waarin de deelnemers konden genieten van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0. Het spetterende seminarie werd verzorgd door Richard Baarspul. Deze laatste heeft een Kenpo 5.0 school in Utrecht, Nederland en is rechtstreekse leerling van Jeff Speakman. Het seminarie duurde van 10u00 tot 15u00. Het seminarie gaf een kijk in het uitgebreide systeem. Er werden zowel staande oefeningen als grondtechnieken getoond uit het Kenpo 5.0. Op vraag van een aantal deelnemers werd er ook aandacht besteed aan het No-gi Kenpo. Op het seminarie waren deelnemers uit Nederland, Frankrijk, BelgiĆ« en zelfs uit Engeland. Engeland werd namelijk vertegenwoordigd door Fran ..., Dave Clayton, Jenny Clayton en Paul Leworthy. Deze laatste is representive van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 in VK.

Achteraf waren de deelnemers uit verschillende kenpo-stijlen razend enthousiast over de stage. Voor onze school en leerlingen was de stage alvast een groot succes. Het was een dag waar iedereen zich voluit kon uitleven. Hiermee werd nogmaals de nauwe samenwerking tussen Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Utrecht en Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp benadrukt.

Dankzij het seminarie bracht Richard Baarspul voor de eerste maal een bezoek aan zijn school in Oostkamp, BelgiĆ«. Deze school staat onder leiding van Wim Lambert (Representive Jeff Speakman) en Stefaan D’hont.

- Wim Lambert, Black Bird Kenpo -

Geen opmerkingen: