woensdag 25 augustus 2010

De eerste Vlaamse 5.0 Yellow Belts!


v.l.n.r. Stefaan D'hont, Kenny Zutterman, Gilles de Muynck en Wim Lambert

Onlangs werden in het Vlaamse Oostkamp de eerste 2 Kenpo 5.0 leden getest op het gele band curriculum uit het Kenpo 5.0 systeem. De kandidaten waren Gilles de Muynck en Kenny Zutterman, de eerste leden van de Black Bird Kenpo club onder leiding van Wim Lamberts. Gilles de Muynck wist zich eerder op te trainen tot het bruine band nivo in de Kenpo Brugge school, alwaar Wim Lamberts voorheen een van de instructeurs was. Zoals gebruikelijk in de meeste 5.0 scholen bestaat er voor leerlingen uit andere Kenpo groepen een omscholingsproces. Gilles draagt daarom een bruine band met nu dus een gele slip!
Kenny Zutterman begon anderhalf jaar geleden zijn loopbaan in de Martial Arts met het Kickboksen en vond onlangs via Gilles de Muynck zijn weg naar de school van Wim Lambert. Dolenthousiast over het 5.0 systeem van Jeff Speakman schreef hij zich in. En het harde trainen nu zijn vruchten afgeworpen met de promotie naar gele band.



De Black Bird Kenpo school onder leiding van Wim Lambert, opende zijn deuren in maart jongstleden en telt nu al 18 leerlingen. Wim's partner in dit geheel is Stefaan D'hont die eveneens voorheen instructeur was van Kenpo Brugge maar zich heeft laten overtuigen van het dynamische 5.0 systeem. Onlangs mochten Stefaan en Wim in Oostkamp een ruim 2 uur durende privé training ondergaan onder leiding van Richard Baarspul die de vertegenwoordiger is van Jeff Speakman's Kenpo in de Benelux. Kwaliteit staat voorop in een organisatie als de A.K.K.S. en daarom is het belangrijk dat we met z'n allen op één lijn zitten qua training!



Wim Lambert begon in de eerste helft van 2009 zijn training onder leiding van Richard Baarspul in Utrecht en geld momenteel als één van zijn topstudenten. Vorige week vrijdag, 20 augustus 2010, werd Wim door Richard Baarspul gepromoveerd tot blauwe band Kenpo 5.0. Dit betekend dat Wim momenteel erg goed geschool is in het Kenpo 5.0 curriculum. Wim heeft tevens een zwarte gordel in het Jody Sasaki systeem van het Kenpo en loopt dus momenteel ook mee in een omscholingstraject in het 5.0 systeem.

Team Kenpo Nederland
www.KenpoNederland.nl

Geen opmerkingen: