donderdag 3 februari 2011

In voorbereiding: Oranje Band Handleiding in de Nederlandse taal!



Momenteel wordt er hard gewerkt aan het realiseren van de langverwachte Kenpo 5.0 Oranje Band Handleiding voor het eerst in de Nederlandse
taal. In 2008 bracht Richard Baarspul de succesvolle gele band handleiding uit, een ruim 116 pagina's tellend boekwerk dat het complete gele band curriculum bevat! Nog niet eerder werd er in de Nederlandse taal een dusdanig werk uitgebracht. De handleiding staat boordevol met techniek beschrijvingen (tot in de detail), basistechnieken (de meest belangrijke vergezeld van een heldere instructie foto), complete beschrijvingen met foto's van vormen en sets, drills, trainingsuggesties, uitgebreide lijst met terminologie, historie en persoonsbeschrijvingen. Dit boekje geld als de ultieme trainingsgids bij je Kenpo 5.0 training.

Nu wordt er dan eindelijk hard gewerkt aan het vervolg in de vorm van de Oranje band handleiding. Wederom zal dit boekwerk boordevol staan met heldere foto's met duidelijke begeleidende tekst om je wegwijs te maken in het inmense trainingsmateriaal voor Oranje band. Alle technieken zullen in duidelijk volgbare taal beschreven worden, de vormen en sets zullen met fotowerk uiteengezet worden en wederom zullen ook de meest belangrijke basistechnieken met foto en tekst neergezet worden. Verder zal er de nodige achtergrond informatie gegeven worden met betrekking tot belangrijke principes en concepten, een hoofdstuk over de Universal Pattern en het vervolg op de Historie waarmee in de gele band handleiding begonnen werd!


Voorbeeld van een halve pagina uit de Kenpo 5.0 - Oranje Band Handleiding

Het mag duidelijk zijn dat dit een niet te missen item zal zijn die iedere Kenpo 5.0 beoefenaar in huis moet hebben.

Een groot deel van het fotowerk voor de Kenpo 5.0 - Paarse band handleiding is ook al geschoten en na het afronden van de Oranje band handleiding zal direct gestart worden met het schrijven (een deel van de tekst is ook al geschreven) van de Paarse band handleiding,.

De Kenpo 5.0 - Gele band handleiding is ook nog volop leverbaar
via Kenpo Nederland. Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar KenpoNederland@JeffSpeakman.com . De Gele band handleiding kost 17,50. S.K.N. leden betalen slechts 14 Euro!



Geen opmerkingen: