vrijdag 1 oktober 2010

Promoties bij Kenpo Nederland



Op dinsdag 28 september werden er in de dojo van Kenpo Nederland te Utrecht weer een paar kinderen beloond met een gele slip voor hun goede inzet en kennis van het vereiste materiaal. De allerkleinsten Justin en Salvador waren super gelukkig toen ze de gele slip om hun band gewikkeld kregen. Verder waren ook Tabitha, Kim en Ashley 'ready' om de volgende stap te wagen.

De gele slip is een tussen station naar de volledige gele band. Bij de jeugdtraining wordt het vereiste band materiaal voor een volle graad opgesplitst in twee delen. Deze manier van werken biedt ons de gelegenheid om kinderen tussentijds een keertje te belonen voor hun harde werk en goede inzet. Zoals het er nu uitziet zal het niet lang gaan duren alvorens deze 'super' kids door mogen voor een vol geel kleurtje!





Kees Versluys is sinds enkele maanden een privé leerling van Richard Baarspul. In het dagelijkse leven is Kees artiest en maakt hij vooral faam als Elvis Presley Impersonator. Na een ontmoeting met Richard Baarspul tijdens de Elvis Presley Good Times Conventie eerder dit jaar, was Kees zo onder de indruk van Richard's kwaliteiten als Kenpo-ka dat hij besloot om bij hem in de leer te gaan. De connectie Elvis Presley en Kenpo is natuurlijk heel groot. Elvis Presley zelf was immers een leerling en tevens goede vriend van Ed Parker (grondlegger Kenpo Karate). Tijdens Elvis' performance op het podium demonstreerde hij regelmatig Kenpo technieken. In eerste instantie leek het Kees Versluys aardig om wat 'moves' te leren voor on-stage maar al snel kreeg hij de zogenaamde Kenpo-bug te pakken en besloot hij dat hij meer wilde dan slechts die enkele moves voor op het podium. Dit resulteerde afgelopen dinsdag (28 september 2010) in Kees' promotie tot gele band! Inmiddels zijn Kees en Richard goede vrienden geworden en treed Richard nu ook regelmatig op als Kees' bodyguard bij diverse van zijn optredens door het hele land! Je kunt overigens meer info vinden over Kees Versluys vele optredens op zijn officiele website: www.VivaLasVegasShow.nl

Geen opmerkingen: