vrijdag 3 september 2010

S.K.N. Magazine # 16 is UIT!!!


OUT NOW! Het nieuwe S.K.N. Magazine (nr. 16)...2 weekjes vertraagd maar dan heb je ook wat! Het nieuwe 36 pagina's tellende nummer staat boordevol artikelen op het gebied van Kenpo en training! Het vooralsnog enige specifieke Kenpo magazine in de Benelux hoort bij iedere Kenpo liefhebber thuis! Leden van de S.K.N. krijgen het nummer uiteraard in de bus of tijdens de trainingen in een S.K.N. dojo. Losse nummers (3,95 + 0,88 ct verzendkosten) kunnen via de S.K.N. (KenpoNederland@JeffSpeakman.com) besteld worden. Een los lidmaatschap op enkel het magazine (dus géén S.K.N. membership) is ook mogelijk. Vraag ernaar! Het nieuwe nummer: Ed Parker Ontdekte Kenpo in Amerika, Jeff Speakman's International Trainingscamp 2010, Kenpo theorie, Student Uitgelicht en nog veel meer......

Het S.K.N. Magazine wordt vier keer per jaar uitgebracht door de Stichting Kenpo Nederland en de A.K.K.S. Benelux en wordt verspreid in Nederland en Belgie.
Het volgende nummer (en tevens laatste nummer van 2010) wordt verwacht in december!

Team Kenpo Nederland!

1 opmerking:

fred zei

Dag Jeff ik heb 17 octbober een Gymboss interval timer besteld en 18 october betaald 18 november nog een mail gestuurd maar geen reactie geprobeerd via de site je 06 te bellen maar dat nummer is opgeheven graag een reactie van jou via de mail.

Fred Terstall