zaterdag 29 augustus 2009

JEFF SPEAKMAN OP DE RADIO! Te beluisteren via Internet!

Jeff Speakman is vanavond special guest in het programma Hard Knocks op de zender LA Talk Radio!!



Het programma wordt live uitgezonden tussen 10 en 11 uur Amerikaanse tijd. Dat is dus rond zes uur vanavond Nederlandse tijd!

Dit wil je natuurlijk niet missen dus klik vanavond om zes uur op onderstaande link om het programma live te beluisteren!

http://www.latalkradio.com/Hardknocks.php



Het programma Hard Knocks wordt gepresenteerd door Rick Avery.
Rick Avery is een stuntman, stunt coordinator, acteur en regiseur die betrokken is bij meer dan 500 films en t.v. programma's. Hij werkte ondermeer mee aan films als 'Titanic', 'The Prestige', 'Star Trek Insurrection', 'The Crow' en nog veel meer.

Hij deed ondermeer stunts voor blockbusters als 'Spiderman', 'Terminator 3: Rise of the Machines', 'Batman Begins' en 'The Dark Knight'.

Hij was ondermeer ook stunt double voor Jean Claude van Damme in de film 'Wrong Bet'...en de lijst gaat maar door...

Voor ons interesant is dat de enige twee speelfilms die hij ooit regiseerde, films waren waarin Jeff Speakman de hoofdrol vertolkte. Het betreft hier de films 'The Expert' en 'Deadly Outbreak'. Hij was ook nog de Second Unit director voor de Jeff Speakman films 'Running Red' en 'Street Knight'. Voor laatsgenoemde was hij ook de Stunt coordinator, evenals voor de films 'Street Knight' en 'The Expert'.



De regie voor de film 'The Expert' zat in eerste instantie niet in de planning. Maar de oorspronkelijke regiseur hield het voor gezien waardoor Rick Avery het roer overnam. De resultaten hiervan werden zo gewaardeerd dat een tweede film, 'Deadly Outbreak' het directe gevolg was.

Rick Avery is ook nog eens een 5e dan Kenpo.

In de onderstaande video een Interview met Jeff Speakman vlak na de release van The Expert. Hierin verteld hij ondermeer over de totstand koming van de film The Expert en de follow up Deadly Outbreak. Ook verteld hij hierin over zijn samenwerking met Rick Avery.

Nodeloos te zeggen dat de uitzending van vanavond interesant zou kunnen zijn voor de liefhebbers met deze twee 'old buddies' in de hoofdrol.

Dus check it out!

Jeff Speakman Interview

Geen opmerkingen: