vrijdag 17 juli 2009

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO op bezoek bij TEAM SCHREIBER





Donderdagavond 16 juli bezochten enkele leden van Mixed Martial Arts Academy de super gym van Team Schreiber in het plaatsje Wormer. De gym staat onder leiding van MMA vechter Bob Schreiber en zijn vrouw Irma Verhoef.
Het team bestaande uit Sensei Richard, Sempei Michèlle, Maaike Ferkranus, Angela van Eijnt, Sempei Jaap Noordermeer en Jeroen Sijbes ondergingen een intensieve 90 minuten MMA training onder begeleiding van Bob Schreiber zelf. Zoals in bijna alle gym in de zomer periode was het ook in deze les 'rustiger dan normaal'. Maar des te beter voor ons natuurlijk want de persoonlijke begeleiding was daardoor optimaal!
Bob Schreiber's lessen zijn een zeer goede balans tussen conditionele oefening en techniek training. Het grondwerk wordt zeer gedetaileerd uitgelegd en met veel geduld en optimale aandacht laat Bob graag zien hoe het in elkaar zit. De man heeft natuurlijk zeeen van ervaring en het is nodeloos te zeggen dat hij absoluut weet waar hij het over heeft. Met de nodige bagage aan nieuwe ervaringen en verbeterde bekende technieken ging het team zeer voldaan weer huiswaarts!
Het plan is om zeer binnenkort weer terug te keren voor nog een sessie MMA!

Osu,

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO

Geen opmerkingen: