donderdag 25 juni 2009

ZOMER ROOSTER Mixed Martial Arts Academy U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO

Hallo allemaal,

de zomer periode komt eraan. Dat betekent dat er veel mensen op vakantie gaan of gaan genieten van lange teras avonden of hangen aan het strand!

U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO heeft daarom een aangpeast rooster in de zomermaanden Juli en Augustus:

Dinsdagavond:
19:00 - 20:00 uur KENPO 5.0/Grappling
20:00 - 21:00 uur KENPO 5.0 & M.M.A. (groep wordt gesplitst)

Donderdagavond: GEEN TRAINING!!!!

Vrijdagavond:
20:30 - 21:30 uur KENPO 5.0
21:30 - 22:30 uur KENPO 5.0/Grappling

De trainingen vinden als gewoonlijk plaats in de dojo aan de Loevenhoutsedijk 4 te Utrecht.

Bij temperaturen boven de 25 graden mag er getraind worden in een t-shirt! Maar dan uitsluitend het KENPO 5.0 T-shirt met de Kenpo crest op de linkerborst en het KENPO 5.0 logo op de rug. Dit T-shirt is uitsluitend verkrijgbaar via U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO en kost 15 euro!



Tevens hebben wij nu een schitterend NIEUW T-shirt dat wij in samenwerking met de Rumble Store hebben geproduceerd. Rumble Store is de leverancier van onze Karate pakken, beschermmaterialen, sportassen en boks/mma handschoenen. Het T-shirt is van zeer hoogwaardige kwaliteit met een zeer scherpe en mooie opdruk die tevens van zeer hoge kwaliteit is. De voorkant van het t-shirt bevat het Mixed Martial Arts Academy U.L.T.I.M.A.T.E KENPO logo en de achterkant van het shirt bevat het Boxing Gear Rumble logo.
Het t-shirt kost 20 euro en is per direct leverbaar in alle maten (ook kindermaten).
Voor de snelle beslissers hebben wij een mooi aanbod! In de maand Juli betaal je bij meer dan 1 bestelling slechts 17,50 per t-shirt.



Introducees zijn welkom! Ken je iemand die je graag kennis wilt laten maken met KENPO 5.0, biedt die dan GRATIS en vrijblijvend twee avondjes trainen aan!!!!!

We hopen jullie ook in de zomermaanden te zien op de mat voor de nodige uurtjes zweten!

Osu en respect,

Team U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO

Geen opmerkingen: