zondag 31 augustus 2008

Top Seminars bij U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO

Voor de rest van dit jaar staan er twee top seminars genoteerd op de agenda van U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO.
Beginnende zaterdag 20 september. Dan zal niemand minder dan Bob Schreiber een MMA seminar verzorgen bij U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO. Het seminar zal uit twee delen van anderhalf uur duren. Het eerste deel zal in het teken staan van het staande gevecht. Het tweede deel staat in het teken van het grondgevecht. Iedereen vanaf 14 jaar, ongeacht stijl of nivo, die kennis wil maken met het MMA of juist op zoek is naar een verbetering van zijn skills is van harte welkom bij dit Seminar!
Het seminar start om 15:00 in de dojo aan de Loevenhoutsedijk 4.
Lees ook het vorige bericht voor meer info.

Op zondag 23 november van dit jaar keert Jeff Speakman terug naar Utrecht om voor de derde keer een seminar te verzorgen bij U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO. Het seminar zal natuurlijk volledig in het teken staan van Kenpo 5.0, de stijl die we bij U.L.T.I.M.A.T.E. KENPO uitdragen.
Het seminar is 'open' voor alle stijlen. Dus iedereen die kennis wil maken met het Kenpo 5.0 is welkom om bij dit seminar aanwezig te zijn. Houd deze site nauwlettend in de gaten want meer info over het seminar zal binnenkort op deze site bekend gemaakt worden!
Voor meer info en/of aanmelding kun je terecht op ons e-mail adres:


Osu en hopelijk tot op een of beide seminars!



Geen opmerkingen: